«У 40 життя тільки починається»: Тетяна Литвинова вразила шанувальників розкішним тілом у відвертому купальнику

Тетяна Литвинова показала, наскільки розкішно може виглядати жінка за 40, передає Корупція.Стар

2 червня телеведучій, найчарівнішій судді кулінарного шоу «МастерШеф» на телеканалі СТБ Тетяні Литвинової виповнилося 42 роки.

Вона не тільки не переживає і не комплексує з приводу свого віку, але, навпаки, стверджує, що саме зараз знайшла повну гармонію — внутрішню і зовнішню.

Переконатися в цьому можна завдяки новій неймовірній фотосесії журналу Viva! в якій Тетяна Литвинова вперше знялася в купальнику.

«Чим старшою я стаю, тим більше розумію, наскільки жити стає простіше. З роками починаєш ставитися до себе вже не настільки серйозно і вимогливо. Перестаєш морочитися з приводу речей, які перш тобі здавалися важливими, а зараз виявляється, що крім тебе на них ніхто не звертав уваги. Це стосується і зовнішності, і гардероба — правильно підібрані туфлі під сумку, страждання від того, що забув привітати когось з днем ​​народження, а виявляється, людина навіть не думає ображатися. Він теж живе в своєму світі. І так далі. Тобто, вік дозволяє розслабитися і жити більш вільно. З’являється можливість сконцентруватися на собі », — говорить популярна телеведуча.

Читайте також  Оля Фреймут розчулила Мережу ніжним сімейним фото

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -