На порозі Третьої світової: астролог назвав дату, коли війна охопить усю планету

На порозі Третьої світової: астролог назвав дату, коли війна охопить усю планету

Згідно з прогнозами, від початку Третьої світової війни нас відділяє лише кілька тижнів.

2024 астрологи називають періодом інтенсивних і тривожних подій. Прогнозується неспокійний час, але індійський астролог вказав на конкретну дату, коли може спалахнути конфлікт світового масштабу.

Кушал Кумар, відомий ведичний астролог, вважає, що дата 18 червня 2024 має найсильніший планетарний стимул для початку Третьої світової війни. Раніше він передбачав напруженість у відносинах між країнами, такими як Ізраїль та ХАМАС, КНДР та Південна Корея, Китай та Тайвань, Росія та НАТО. Тепер його увага зосереджена на точній даті початку глобального конфлікту.

Кумар зазначив, що 2024 рік, зокрема, 8 травня, вже розглядався як період інтенсивної нестабільності, особливо у світі політики. Він попереджає, що ця тривожна атмосфера може спричинити серйозні проблеми для деяких осіб у владі, навіть настільки, що вони можуть захворіти або піти у відставку. І, за його словами, ця нестабільність може призвести до потрясінь на політичній арені.

Найуразливішою датою для початку конфлікту, за його словами, є вівторок, 18 червня 2024 року. Однак він не виключає інших можливих дат, таких як 10 та 29 червня, які також можуть стати критичними.

Його пророцтво, оприлюднене в інтерв’ю для NDTV, викликало великий резонанс. Хоча багато фахівців та політичних аналітиків вважають такі прогнози екстримізмом, вони відображають загальну атмосферу тривоги та нестабільності у світі.

Читайте також  Шквали атакують: синоптики назвали регіони України, де будуть всі "плавати"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело