Бейонсе стала мамою двійні: поповнення у зірковому сімействі

За даними іноземних ЗМІ, які висвітлюють особисте життя знаменитостей, співачка Бейонсе народила двійню і стала багатодітною мамою.
Для справжніх шанувальників таланту Бейонсе настав час порадіти за свого кумира. Популярна співачка і її чоловік Джей Зі стали батьками двох чарівних близнюків.

Офіційно цю новину пара і її офіційні представники не підтвердили, хоча й не спростували інформацію. А ось близькі друзі і колеги Бейонсе зберігати інтригу довго не мають наміру, вони навперебій розповідають цікавим журналістам подробиці цієї історії, яка не дає спокою шанувальникам зоряної парочки.

Як передає NY Daily News, за словами близького друга сім’ї, Бейонсе народила сина і дочку. На це ж вказують і інші джерела. Вони стверджують, що близько лікарняного комплексу, в якому ймовірно перебуває зірка, чергує велика кількість охорони, а всередину заносять дитячі товари, куплені для новонароджених малюків.

Швидше за все, після грандіозного успіху «вагітних» фото, Бейонсе не буде довго мучити своїх фанатів, оголосить про народження спадкоємців і покаже чарівних крихіток. А поки всім треба запастися терпінням і трохи почекати.

Читайте також  Говорить Україна: пологи в кабінеті біології (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


За матеріалами: