“Це буде останній день існування”: дипломат прямо сказав, чи застосує Путін “ядерку”

“Це буде останній день існування”: дипломат прямо сказав, чи застосує Путін “ядерку”

Путіна неодноразово попередили про те, що відбудеться в разі застосування ядерної зброї, у Росії це розуміють, розповів Володимир Огризко.

Заяви російського лідера Володимира Путіна про застосування ядерної зброї в Україні є блефом. Російський диктатор не розіграє ядерний сценарій, оскільки розуміє фатальні наслідки. Про це під час чату на Главреді розповів дипломат, колишній міністр закордонних справ України, керівник Центру досліджень Росії Володимир Огризко.

“Чесно кажучи, я не розумію смислу таких заяв… Путін, безумовно, не застосує ядерну зброю. Тому що його вже неодноразово попередили про те, що відбудеться в разі застосування ядерної зброї: це буде останній день фізичного існування Путіна і його оточення. В Росії це прекрасно розуміють”, – пояснив дипломат.

За словами Огризка, Путін, як великий життєлюб, не ризикуватиме своїм життям і майном, зокрема палацами, яхтами та іншими атрибутами розкоші. Тому подібні заяви про можливість застосування ядерної зброї є лише черговими спробами залякування, яким не варто підігрувати.

Дивіться відео чату з Володимиром Огризком:

Читайте також  Військовий експерт назвав дату, коли Путін може заявити про анексію територій України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело