Залишилось кілька днів: відомий віщун сказав, коли почнеться Третя світова війна

Залишилось кілька днів: відомий віщун сказав, коли почнеться Третя світова війна

Віщун прогнозує початок Третьої світової вже 18 червня.

Третя світова війна почнеться уже за кілька днів — у вівторок, 18 червня.

Таке передбачення зробив Кушал Кумар, якого називають індійським Нострадамусом, пише видання Daily Star.

“У вівторок, 18 червня 2024 року, спостерігається найсильніший планетарний стимул для початку Третьої світової війни, хоча 10 і 29 червня також ризиковані дні”, — сказав він.

Раніше ясновидець напророкував зростання напруженості між Ізраїлем та ХАМАСом, Південною й Північною Кореєю, Китаєм і Тайванем, а також Росією і НАТО.

Віщун також стверджує, що 10 червня можна було спостерігати низку подій, що призвели до ескалації: терористичні атаки у Пакистані, перехід північнокорейських солдатів в Південну Корею через демаркаційну лінію, а також зростання напруженості між Ізраїлем і Ліваном. На його думку, це незаперечні докази того, що його пророцтво справджується.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Читайте також  Баварський екстрасенс зробив страшне пророцтво на 2018 рік

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело