“Він багато років йшов до своєї мрії”: Стало відомо, хто став новим героєм проекту “Холостяк”

Організатори проекту “Холостяк” на каналі СТБ розкрили перші подробиці 10 сезону шоу. Так, уже відомо, що головним героєм романтичного реаліті став пілот.

 

“Він – власник льотної школи в Америці (Майамі). Йому не страшні стихії. Він ставить собі захмарні цілі і досягає їх. Він багато років йшов до своєї мрії – підкорити небо за штурвалом літака. А тепер він хоче літати на крилах кохання”, – сказано на сайті телеканалу СТБ.

Правда, ім’я молодої людини, за увагу якої дівчата боротимуться протягом трьох місяців, поки тримається в таємниці. Прем’єра нового сезону шоу “Холостяк” відбудеться в березні 2020 року. Точну дату організатори обіцяють оголосити трохи пізніше.

Нагадаємо, що в попередніх сезонах головними героями шоу “Холостяк” ставали: популярний танцюрист Максим Чмерковський, нащадок царської династії Романових Френсіс Олександр Метью Романов, пластичний хірург Андрій Іскорнев, футболіст Сергій Мельник, бізнесмен Костянтин Євтушенко, продюсер Іраклі Макацарія, спортсмен Дмитро Черкасов, музикант Рожден Анусі і телеведучий Микита Добринін.

Герой реаліті-шоу “Холостяк-9” Микита Добринін зробив пропозицію своїй коханій і переможниці проекту Даші Квітковій. У настільки романтичній обстановці дівчина просто не могла відмовити хлопцеві.

Читайте також  Пост-шоу Холостяк 7: хто з дівчат знайшов свою любов після проекту (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело