Вдарить +28 градусів: стала відома дата сильного потепління

Вдарить +28 градусів: стала відома дата сильного потепління

В Україні скоро ще сильні потепліє, але разом з тим частину областей накриють дощі.

Погода в Україні скоро стане ще теплішою. Від середи, 22 травня, і до кінця поточного тижня стовпчики термометрів показуватимуть денну температуру від +22…+28 градусів. Таким прогнозом погоди на найближчі дні поділилася синоптик Наталія Діденко.

“Буде весь час тепло в Україні. Завтра, та й до кінця тижня, денна температура повітря становитиме +22…+28 градусів”, – розповіла синоптик.

Але при цьому Україну не оминатимуть дощі. Найближчим часом найбільша ймовірність дощів на Закарпатті, у прикарпатських областях, місцями на Волині, Рівненщині, Сумщині, Чернігівщині, Харківщині. На решті території України 22 травня без істотних опадів.

Також синоптик попередила, що у середу, 22 травня, у західних областях очікується сильний вітер південно-східного походження, можливі пориви до 15-20 метрів за секунду, але загалом він буде помірним.

У Києві 22 травня буде тепла погода, стовпчики термометрів максимально підійматимуться до рівня +24…+26 градусів.

“Дощі завтра малоймовірні, проте хмарність “хвоста” атмосферного фронту прикриватиме сонце, щоб не так напікало з незвички ще весняної. Перший якийсь відчутніший дощ пройде в столиці в п’ятницю”, – зазначила синоптик.

Читайте також  Єдиний вцілілий у катастрофі Ан-26 звернувся до українців: я зробив свій вибір

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело