Всю ніч просиділа біля мертвої матері: Чоловік жорстоко розправився з дружиною на очах у доньки

У Добропіллі на Донеччині 30-річний чоловік убив свою 34-річну дружину. Це все сталося на очах у їхньої 7-річної доньки.

Дівчинка всю ніч сиділа біля мертвої матері, повідомили у відділі комунікації поліції області.

“Ввечері між подружжям на ґрунті ревнощів виникла сварка. Коли доводи скінчилися, розлючений 30-річний чоловік почав бити свою кохану. Від отриманих ударів жінка померла на місці. Побачивши це, зловмисник накрив її тіло ковдрою та пішов з дому. 7-річній дівчинці сказав, що її мама лягла спати. Маленька дівчинка до самого ранку перебувала в будинку з померлою жінкою, поки її не виявили родичі загиблої”, – розповіли правоохоронці.

Зловмисника затримали. Він і раніше притягувався за вчинення кримінальних правопорушень і близько 6 місяців тому звільнився з місць позбавлення волі. За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Києві до 12 років ув’язнення засудили киянина, який вбив свою дружину. Подія трапилася рік тому у Святошинському районі Києва, на проспекті Перемоги.

До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що у квартирі вона знайшла мертвою колегу, яка зранку не вийшла на роботу. Там же знаходився її чоловік, який зізнався у вбивстві та спробах покінчити із життям.

Читайте також  В Одесі до смерті закатували священика

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -