Долар здурів – ціна «космос»: банки та обмінки різко змінили курс валют на вівторок, 16 квітня

Долар здурів – ціна «космос»: банки та обмінки різко змінили курс валют на вівторок, 16 квітня

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 16 квітня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 39,5737 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 42,1618 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Долар стрімко росте в ціні. І євро теж не стоїть на місці, значно ослаблюючи гривню. А все тому, що фактори, які впливають на формування цінової політики не в бік гривні є досить значними.

Варто зауважити, що Національний банк України цього тижня періодично виходитиме на ринок із інтервенціями з продажу долара для підтримки гривні.Але обсяги його вливань валюти на міжбанк скоротяться. За прогнозами фінансових експертів протягом цього робочого тижня регулятор витратить на це близько $370 млн — $490 млн.

А щоденні обсяги торгів продовжать залишатися досить низькими і навряд чи зможуть перевищити у системі Блумберг рівні від $115 млн до $240 млн. Найбільша активність на міжбанку спостерігатиметься у період 17−19 квітня – кінець робочого тижня, коли основна частина бізнесу розраховуватиметься з державою за податками.

Читайте також  "Долар приголомшив українців, курс валют сягнув психологічної межі": експерти сказали, що тепер очікує в обмінниках України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело