Все трапиться до 28 листопада: у Генштабі зробили заяву про загострення ситуації на кордонах

Все трапиться до 28 листопада: у Генштабі зробили заяву про загострення ситуації на кордонах

Російсько-українська війна триває вже 9 місяців, і кожен новий день, попри незграбні спроби Кремля переламати ситуацію на фронті, наближає Україну до перемоги.

Війна йде вже досить довго, і це не закінчиться протягом найближчих кількох місяців. Кожна тверезомисляча людина розуміє, що ситуація знаходиться під контролем української армії і під патронатом української влади, і лише періодичні масовані ракетні атаки з боку Росії додають незручностей і стресу людям.

Військові експерти стверджують, що до літа 2023 року війна закінчиться перемогою України. На це розраховує весь цивілізований світ. Але до перемоги потрібно ще пройти низку обставин, які можуть перешкодити прискорити процес капітуляції РФ. Наприклад, вже зараз триває підготовка російського командування до “загострення” ситуації на російсько-українському кордоні.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на заяву заступника начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексія Громова.

Повідомляється, що ситуація може загостритися до 28 листопада. У Росії активно поширюють чутки про те, що нібито Україна та НАТО хочуть “захопити частину Білорусі та Росії”.

“Противник поширює інформацію та готує свої війська до так званого можливого “загострення обстановки” на російсько-українському кордоні з 23 по 28 листопада. При цьому їм очікується, що “НАТО та Україна вимагатимуть захопити кордони миролюбної Білорусі та Росії. Це нагадує сценарій уже проведених білорусами навчань у вересні поточного року”, – сказав Громов.

Читайте також  Завтра розпочинається Різдвяний піст 2018-2019: календар харчування на кожен день

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело