Школяр зaрiзaв свою матір та 7-річну сестру… Всі деталі

Школяр зaрiзaв свою матір та 7-річну сестру

На Одещині вбитими знайшли жінку та її 7-річну дитину.

Про це повідомили у регіональному главку Національної поліції, подія сталася у Подільському районі.

“Тіла жінки, 1986 року народження, та 7-річної дівчинки з тілесними ушкодженнями без ознак життя виявлено вчора, 6 квітня, близько 9 години у будинку, в якому вони жили”, – розповіли правоохоронці.

Йдеться про те, що на місце події прибули керівництво слідчого управління Головного управління Нацполіції в Одеській області, слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, слідчого управління з мобільною ДНК-лабораторією, фахівці пересувної поліцейської криміналістичної лабораторії, поліцейські – кінологи тощо.

Наразі правоохоронці працюють на місці злочину, збирають докази, встановлюють всі обставини події.

“Особу підозрюваного зараз встановлено, з ним працюють слідчі”, – заявили в управлінні.

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (навмисне вбивство).

“16-річний підліток під “алкашкою і наркотою” прийшов додому і почав лаятися зі своєю 38-річною матір’ю. У ході конфлікту хлопець узяв ніж і перерізав матері горло. Все це побачила його 7-річна сестра і почала кричати, у відповідь на що школяр зарізав і її, а потім пішов з дому бухати далі. Ближче до ночі шизоїд повернувся, помив тіло своєї матері від крові і зґвалтував. Зараз хлопця затримано…”, – повідомив один із місцевих Telegram-каналів. Чи це поки що невідомо.

Читайте також  Шахраї придумали нову схему обману українців: з карти можуть зникнути всі гроші

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело