Грози та вітер майже 40 м/с: в Україну вривається небезпечний шторм

Грози та вітер майже 40 м/с: в Україну вривається небезпечний шторм

Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності.

Погода в Україні 29 березня буде дощовою. У багатьох областях синоптики оголосили штормове попередження. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській областях через відлигу та опади можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Там оголосили 3 рівень небезпечності.

В Україні, крім північно-східних областей, очікуються сильні пориви вітру – 15-20 м/с. Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності. За даними ventusky, у західних та південних областях пориви вітру можуть досягати 39 м/с.

Також синоптики попереджають про те, що у центральних та східних областях 29 березня можуть бути грозові дощі.

Погода 29 березня
В Україні 29 березня буде хмарно з проясненнями. У цей день синоптики прогнозують сильні дощі на території південних областей та на Закарпатті. У Карпатах буде мокрий сніг. Вітер в цей день буде південно-західний з переходом на північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с, очікуються сильні пориви вітру.

“Температура вночі 4-9° тепла, вдень 11-16°, на півдні країни до 20°; на високогір’ї Карпат вночі 0-5° тепла, вдень 5-10°”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також  Поїхали на екскурсію: у Польщі жорстко покарають українців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело