Чому Залужного звільнено: Зеленський детально пояснив рішення

Чому Залужного звільнено: Зеленський детально пояснив рішення

Українці мають бути швидкими й технологічно оснащеними, підкреслив президент.

Валерія Залужного офіційно звільнено з посади головнокомандувача Збройних сил України на початку лютого. Президент Володимир Зеленський детально пояснив звільнення Залужного.

Український лідер в ефірі FoxNews заявив, що зміна, зокрема, головнокомандувача ЗСУ, пов’язана з перезавантаженням військового командування. Очільник України підкреслив, що українці мають бути швидшими, упускати наявну бюрократію, оскільки “у нас немає іншого шансу”.

“…Ми повинні бути розумними, технологічно оснащеними та швидкими. Час – це гроші, а в нашому випадку це не гроші, а життя людей”, – підкреслив Зеленський.

Залужний Валерій Федорович звільнений – що треба знати
8 лютого 2024 року стало відомо, що Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Цю посаду Залужний обіймав з 2021 року. У цей же день британська газета The Times написала, що одна з причин звільнення головнокомандувача – ненадання військового плану на поточний рік.

9 числа стало відомо, що президент надав Залужному звання героя України. Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов говорив, що багато політиків хочуть скористатися рейтингами Залужного, і зараз кількість охочих бути в нього в орбіті буде сила силенна.

Читайте також  Викручувати руки! Зеленський розповів про особливий статус Донбасу. Не 5 і не 10 років

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело