Кінець війни в Україні: з квітня почнеться таке – Кримський міст теж не встоїть

Кінець війни в Україні: з квітня почнеться таке – Кримський міст теж не встоїть

Режим путіна знищить смерть Олексія Навального

Смерть російського опозиціонера Олексія Навального знищить режим чинного президента-диктатора Росії Володимира Путіна, запевняє провісниця.

Так, за словами ворожки, Україна зможе впоратися навіть без допомоги європейських країн та Сполучених штатів Америки.

-Весна стане найважливішим стратегічним періодом нашої війни. У квітні станеться великий перелом, є велика ймовірність, що звалиться, як кажуть “зайва” конструкція “Керченський міст”, – зазначила вона.

Березень стане важким і насиченим, але квітень буде ще важчим, але також важким буде травень. Проте провісниця запевняє, що буде перелом, і не лише в Україні, а й у всіх країнах.

-У березні на Росію чекає зміни у владі. Буде рух нової абсолютно політичної партії демократичних сил під керівництвом Юлії Навальної. Вона стане людиною, яка не тільки замінить свого чоловіка, а й отримає підтримку з усіх боків, і закінчить путінський режим. Хоч і знадобляться роки для цього, але вона завершить те, що почав її чоловік, – підсумувала ворожка.

@arischevrouwenhebbenietsНовое предсказание для Украины на весну 2024: в апреле взорвут Крымский Мост и закончится война. Юлия Навальная уничтожит режим Путина♬ оригинальный звук – Arische vrouwen hebben iets

У березні 2024 року на Росії відбудуться вибори президента. Етап з висування кандидатів на пост глави держави завершився на початку січня: документи подали 15 осіб, перший етап висування пройшли 11. У підсумковому списку кандидатів виявилося чотири особи: три представники партій: Леонід Слуцький (від партії Жириновського), Микола Харитонов (КПРФ), а Владислав Даванков («Нові люди») та один самовисуванець – володимир путін.

Читайте також  Астролог назвав день і місяць, коли окупанти захоплять нові міста

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело