Смерть Путіна та наступ з Білорусі: екстрасенс дав прогноз на кінець війни в Україні

Смерть Путіна та наступ з Білорусі: екстрасенс дав прогноз на кінець війни в Україні

Повномасштабна російсько-українська війна триватиме досить довго, а глава країни-терориста Росії Путін помре у її кінці.

Такий прогноз озвучив переможець шоу “Битва екстрасенсів” 20 сезону Арман Цибульський.

“На фронті буде і погіршення і покращення. Але війна буде тривалою. То одна сторона, то інша перемагатиме в цій війні”, – вважає екстрасенс.

За його передбаченнями, російський диктатор вмовить свого білоруського “колегу” вступити у війну проти України восени цього року. Однак це не все: Польща також втрутиться в протистояння, що розпочне новий цикл війни.

“Повне повернення тимчасово окупованих територій не надасть гарантій безпеки. Якщо ми боротимемося в межах своєї країни, це ні до чого не призведе. Для того, щоб перемогти, потрібно йти до самої Москви і сприяти зміні влади в Росії. Але цього не можна зробити без підтримки інших країн”, – розповів Цибульський.

Разом з цим екстрасенс прогнозує, що Путін буде при владі ще близько 5 років, а наприкінці війни він помре, можливо, вчинить самогубство, а його спільників засудять за злочини проти України.

“Росія нікуди не подінеться. Ще кілька років я бачу… може, п’ять років, путін буде при владі. Але наприкінці війни він помре. Може, через самогубство… Але дуже таємно. А його спільники будуть засуджені. Таким бачу я кінець усієї цієї історії”, – резюмував Цибульський.

Читайте також  Конфлікт не "заморозять" - буде кінець війни: з'явилася чітка дата – українці схрестили пальці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело