Справедливість буде встановлено: Зеленський озвучив власні сподівання. Початок покладено

Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що на суді у справі катастрофи малайзійського Боїнга над Донбасом буде встановлено справедливість і винні понесуть відповідальність.

Про це стало відомо з допису президента України у Твіттері та глави МЗС України Дмитра Кулеби у Твіттері.

“Cпільно з партнерами з Австралії, Бельгії, Малайзії та Нідерландів українські фахівці провели висококласну роботу зі збору доказів у справі МН17.”

“9 березня розпочнеться розгляд справи у суді в Гаазі. Вірю, що справедливість буде встановлено і винні понесуть відповідальність за загибель 298 людей”, – зазначив Зеленський.

“Вітаю початок судового розгляду у справі MH17 у Нідерландах. Потрібно поіменно встановити весь ланцюжок злочинців, які вбили 298 людей. Аби більше ніхто не міг, вкидаючи фейкові теорії, знущатися з горя рідних і близьких. Вони мають право на правду і справедливість”, – написав Кулеба.

Нагадаємо, Вoeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17 Амстердам – Куала-Лумпур, було збито ракетою над контрольованою проросійськими сепаратистами територією Донбасу 17 липня 2014 року. Усі 298 осіб, що перебували на борту, загинули.

Читайте також  Додаткова мобілізація півмільйона українців: Зеленський зробив важливу заяву

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело