Ця дата може стати переломною: екстрасенс дала прогноз війни в Україні на 2024 рік

Ця дата може стати переломною: екстрасенс дала прогноз війни в Україні на 2024 рік

Екстрасенси дали черговий прогноз щодо перебігу війни в Україні. Стверджують, що переломним моментом стане дзеркальна дата 24.02.24.

Про це розповіла екстрасенс і таролог Ірина у YouTube.

За її словами, для українців ця дата знакова й трагічна, адже саме тоді, два роки тому, розпочалась війна. Вона переконана, що така комбінація із двійок говорить про те, що Росія отримає бумеранг – рівно те, що готувала для України.

“Вона справді дзеркальна у нас виходить 24, 02 і знову 24, а коли в нас є дзеркало, а тут ще двійка стоїть у нас посередині – вона теж виходить парною. Те, що робили нам до цього, мені здається, що після 24.02 почнеться якраз те саме в іншій країні, що вони хотіли зробити для нас. Почнуться у них всілякі розлади всередині країни. Швидше за все, багато чого в них почнеться. Я думаю, ми теж допоможемо в цьому, щоби скоріше почалося. Тому, я думаю, що якраз кінець лютого, після 24-го, наші справи набагато покращаться. Після цієї дати почнеться віддзеркалення в той бік. Це якраз той рубіж, після якого вони отримують все. І ми, по суті, теж”, – наголосила екстрасенс.

Також вона вважає, що кармою для нашої країни є місія – дати всім іншим країнам доступ до свободи знань.

“Щоб подивились на нас і сказали: слухайте, а так можна, виявляється, було. Така маленька країна, в ній такі сильні люди”, – зауважила фахівець.

Водночас, вона застерегла, що саме з 24 лютого Росія буде пробувати якимось чином залякувати, можливо, обстрілами. Також з цієї дати почнеться якесь формування коаліції України з іншими країнами.

Читайте також  “Всі пасажири є громадянами України”: у Росії автобус з українцями потрапив у ДTП

“З 24-го числа, мені здається, що почнеться якась коаліція із кимсь іншим, тобто якісь іще держави, швидше за все, доєднаються до нас. І ми почнемо отримувати нові кошти, можливості. Ну, будемо дивитися, що це буде за коаліційний Союз: це мало бути вже давно, а зробиться тільки зараз”, – додала екстрасенс і таролог Ірина.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело