Не з’явилися у військкоматі – залишитеся без світла та води: українцям пояснили важливе питання

Не з’явилися у військкоматі – залишитеся без світла та води: українцям пояснили важливе питання

Українці могли повестися на чергове “вкидання” росіян щодо мобілізаційного процесу в нашій країні.

Останнім часом в Інтернеті з’являється багато інформації щодо мобілізаційного процесу в Україні.

Крім того, достатньо явних фейкових інфоприводів, якими користуються росіяни, щоби змусити нас боротися не з окупантами, а один з одним. Так, наприклад, по мережі “гуляв” знімок, нібито із міста Рівного, із цікавою запискою в одному з будинків.

“Ваш будинок більше не зможе обслуговуватися міськими комунальними підприємствами. Підставою для цього рішення стало те, що багато жителів не з’явилися з повісткою до військкомату. Для виправлення ситуації, всі мешканці чоловічої статі, які підлягають мобілізації, повинні з’явитися у військкоматі протягом трьох днів”, – йдеться там.
Це повідомлення нібито написане представниками Рівненської обладміністрації. Проте в ОВА швидко спростували неправдиву інформацію. Якщо уважно читати лист, можна виявити у ньому кілька помилок. Цікаво й те, що вулиця (вул. Грибника 4), яка вказана наприкінці, не існує.

Тобто росіяни навчилися переконливо користуватися перекладачем. Але карти для них, мабуть, досі у закритому доступі. Потрібно завжди уважно ставитись до будь-якої інформації, яка з’являється в інтернеті.

Читайте також  Дзеркальна дата 10.10.2020: що означає і як вплине на людей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело