Війна до 2025 року: українців попередили, що станеться

Війна до 2025 року: українців попередили, що станеться

Чи насправді війна з рф триватиме до 2025 року?
Наразі останнім часом лунають різні прогнози стосовно можливої дати закінчення війни. Зокрема секретар НАТО Мірча Джоане заявив, що війна триватиме весь 2024 рік, а також, ймовірно, може не завершитися й у 2025 році, про це повідомляє УНІАН.

Інший військовий експерт Сергій Грабський в ефірі телемарафону висловив думку, що війна завершиться не раніше кінця 2024 року, а може навіть у 2025 році, про це повідомляє ТСН.

Своєю чергою військовий експерт Олексій Гетьман пояснив, що означають заяви про тривалість війни між Україною та рф в ефірі Єдиного телемарафону, повідомляє Телеграм-канал “Реальний Київ”.

Він пояснює, що мова йде про російські фінансові, технічні, військові можливості та спроможності враховуючи ті залишки зброї, ті виробничі можливості, які у них є, про домовленості з Іраном та КНДР. Це чисто математичні розрахунки, каже він.

“Наприклад, пан Гетманцев прорахував, що в них (рф) вистачить фінансової підтримки ще на 2024-2025 рік”, – сказав Гетьман.

Проте, експерт додав, що якщо навіть у противника не буде вистачати ресурсів, це не значить, що він припинить війну. Війна може перейти у затяжний позиційний період.

А тому, він вважає, що питання не в тому, на скільки вистачить рф у війні, а у тому, на скільки Україна за підтримки партнерів зможе витіснити окупантів.

Читайте також  Екстрасенс Людмила Хомутовська: війна закінчиться взимку 2023 року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело