До +14 градусів тепла: в деяких регіонах очікується аномальна погода

До +14 градусів тепла: в деяких регіонах очікується аномальна погода

До кінця 2023 року, в Україні буде дуже теплим. По всій країні очікується плюсова температура, місцями не виключено потепління до +10°…+14°. У першу половину тижня періодично дощитиме. З четверга опадів стане менше, а Сонця більше, проте 31 грудня еа нас чекає похмура погода. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На Різдво, 25 грудня, в Україну увірветься різке потепління, яке супроводжуватиметься дощами та сильним вітром. Температура підвищится до + 5°…+10°, місцями на півдні та заході повітря прогріється до +10°…+13° і лише на сході буде не вище +3°…+4°.

26 грудня дощі очікуються на півночі та північному заході України. На решті території переважатиме невелика хмарність, а стовпчики термометрів покажуть від +5° на сході до +14° на заході.

У середу, 27 грудня, дощі очікуються на півночі, сході та у низці центральних областей України. Температура практично по всій країні встановиться на рівні +6°…+9°, на півдні буде тепліше – до +11°.

29 грудня українців чекає суха погода з невеликою хмарністю. Температура підвищиться до +7°…+9°, на півдні – до +12° і лише на північному сході буде +3°…+5°.

У суботу, 30 грудня, істотних змін погоди не очікується. Температура буде від +4° до +11°. Без опадів, невелика хмарність.

31 грудня у більшості областей буде +4°…+7°, на півдні та в районі Кривого Рогу очікується до +9°..+12°.

Читайте також  “Ніби копія батька, але ще схожий на одного голівудського актора”: У Мережу потрапили світлини Коломойського-молодшого

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело