Тотальний перепис усіх чоловіків у ТЦК: хто не пройде отримає блокування карт, рахунків і не лише

Тотальний перепис усіх чоловіків у ТЦК: хто не пройде отримає блокування карт, рахунків і не лише

Якщо не стануть на облік – можуть заблокувати рахунки та не лише
Як повідомили у соціальній мережі, що українцям призовного віку загрожує тотальний перепис усіх чоловіків у ТЦК. Більше того, хто не пройде цю процедуру – отримає блокування карт, рахунків і не тільки.

Отже, тепер докладніше у тому, що у даному матеріалі. Так от, депутати мають намір ухвалити закон, який передбачатиме обов’язкову переідентифікацію всіх чоловіків призовного віку до ТЦК. Про це розповів член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Вадим Івченко.

За його словами, піддати тотальному “переобліку” хочуть не тільки громадян чоловічої статі, що залишилися в Україні, а й тих, хто опинився за кордоном.

Ті, хто відмовляться стає на облік, будуть позбавлені банківських та деяких інших послуг.

“Одним із наслідків, наприклад, може бути — не надаватимуться консульські послуги, тобто якщо прострочений паспорт, ніхто нового не надасть. Він не зможе робити консульські послуги у вигляді довіреності, тому що багато хто робить доручення на суди в Україну, щоб або продати майно, або, даруйте, якось подарувати тощо».

Чоловіки, які вчасно не стали на облік, не зможуть ні перевипустити картку, ні отримати зараховані ним гроші, ні зробити переказ.

“Банк запросить також нову ідентифікацію, але в цій ідентифікації має бути це посвідчення, безпосередньо цей військовий облік. Це означає, що можуть відключитися навіть банківські картки.

“Від себе додам, що інформацію ви маєте повною мірою. Закон планують ухвалити у першій половині січня. Думайте та робіть висновки”, – додали наприкінці тексту.

Читайте також  На Львівщині раптово спалахнув військовий автомобіль: є загиблий, перші деталі та фото

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело