“Жахливий снігопад засипле Україну на Різдво, шалений дощ зіпсує свято у цих областях”: де мороз буде -10 градусів?

“Жахливий снігопад засипле Україну на Різдво, шалений дощ зіпсує свято у цих областях”: де мороз буде -10 градусів?

Синоптики кажуть про суттєве похолодання вже скоро. Варто готуватися до дошів і снігопадів. Особливо страшна негода очікується прямо на Різдво.

Як інформує “Апостроф”, після нетривалої та майже весняної погоди, до України прийде потужний Циклон зі Скандинавії, що принесе з собою відчутне похолодання та значні опади у вигляді снігу.

Про це свідчать дані сервісу моніторингу погоди Ventusky.

У понеділок, 25 грудня, найбільша кількість снігу впаде у західних областях України. Так, до 70 см опадів слід очікувати у Чернівецькій, Івано-Франківській та Львівській областях. Пориви вітру сягатимуть 18-26 м/с. Температура повітря у цих регіонах коливатиметься в межах 3-5 градусів тепла.

Як інформує “УНІАН”, у четвер, 21 грудня, погода в Україні трохи зміниться. Практично по всій країні температура знизиться на кілька градусів, проте сильного похолодання чекати не варто. Сонця стане менше, а в окремих областях пройдуть невеликі дощі.

Як інформує “РадіоТрек”, синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха розповіла, що зниження температури очікується вже з п’ятниці, 22 грудня. Однак сильного зниження температури не буде.

Вночі очікується від +4 до -2 градусів, а вдень синоптик обіцяє 0..+6 градусів. На Півдні залишається +4…+10 градусів.

“Зниження температури до -10 градусів в Україні поки не очікується”, – зауважила Наталія Птуха.

Читайте також  Новий електронний реєстр військовозобов'язаних: як перевірити чи внесли вас до бази "Оберіг"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело