Війна швидко не закінчиться: військовий прокоментував прогноз Подоляка

На думку військовослужбовця, слухати треба прогнози Генштабу і його представників

Напередодні радник голови Офісу президента Михайло Подоляк спрогнозував, що війна в Україні може завершитися за 3 місяці після падіння Донецька або Луганська. Однак, цей сценарій назвали малоймовірним військові, які зараз перебувають на фронті, зазначивши, що передумов до цього поки що немає.

Таку думку в ексклюзивному коментарі журналістці “Телеграфу” Юлії Забєлєній озвучив командир підрозділу, військовослужбовець ЗСУ Микола Колесник.

“На мою думку, війна швидко не закінчиться. Взагалі, я згоден з тими керівниками, які дають тверезу оцінку ситуації. Я не бачу ніяких речей, які за 3 місяці закінчать війну. Я вибачаюсь, ми поки про це говоримо, у нас міста ракетами обстрілюють. Сьогодні Дніпро розбирає наслідки, є загиблі, поранені. Запоріжжя — Нікопольський район, Криворізький район. Я не відчуваю, я навіть не хочу входити у якийсь фактаж, щоб взяли Донецьк і Луганськ. Взагалі це кажуть ті, хто не буде брати Донецьк і Луганськ, не буде зачистку робити, хто в атаку не піде”, — зазначив військовослужбовець.

При цьому він додав, що варто прислуховуватися до оцінок Генштабу ЗСУ та його представників.

Читайте також  “Центр Києва наполохав постріл”: У будівлі ЦВК знайшли мертвим молодого чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело