Астролог порадував прогнозом щодо закінчення війни в Україні

Астролог порадував прогнозом щодо закінчення війни в Україні

Завершення війни – мрія всіх українців. Саме це бажання, мабуть, загадає абсолютно кожна людина на Новий рік. І якщо хтось каже, що на закінчення війни в 2024 році марно сподіватися, то астролог Влад Росс вважає інакше.

В інтерв’ю УНІАН він розповів, що дуже важливо дочекатися весни. Саме в цей період може щось статися в Росії, що їй буде взагалі не до нас.

“Будемо чекати весни. Війна може відразу ж закінчитися. Є ймовірність, що там дозріє палацовий переворот, Путіна “скинуть” або перед виборами, або відразу після них”, – говорить астролог.

Він додав, що після березня Уран з’єднається з Юпітером і Білим Місяцем. У цей час ситуація для України буде дуже сприятливою.

“Нам дадуть ще багато грошей, озброєння і літаків”, – зазначив Росс.

Особливо щось намітиться в квітні, коли буде найточніше з’єднання Юпітера і Урана в знаку Тельця.

“Можуть бути кардинальні зміни в плані протистояння Росії і України. Цьому ж сприятиме Білий Місяць, що означає щастя, спокій і удачу”, – говорить астролог.

До слова, експерт також уточнив, що у 2024 році можуть “прибрати” пропагандистів Володимира Соловйова та Ольгу Скабєєву. Після їхньої смерті, продовжив Росс, закінчиться інформаційна війна.

Читайте також  Данілов висловився про розпад РФ і провину росіян: "Обрали людину з психікою фашиста"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело