Просто нелюдь: Путін розповів про удар по торговому центру в Кременчуці. Волосся дибки

Президент РФ Володимир Путін заявив, що в українському Кременчуці не було ніякого теракту. Він також зазначив, що” просто так по полях ніхто не стріляє”, адже у Росії є всі можливості, щоб визначити, що і де знаходиться.

Те, що сталося 27 червня 2022 року в Полтавській області – це найбільша трагедія в сучасній історії Кременчука. Так, сьогодні, 30 червня, в цьому місті завершується триденний траур за загиблими в результаті ракетного удару по ТЦ “Амстор”. Весь світ бачив цей жахливий злочин проти людства, а от Росія продовжує наполягати, що все це “постановка” і цивільних російська армія не чіпає.

Президент Росії Володимир Путін у середу прокоментував російський ракетний удар по українському місту Кременчук, жертвами якого в понеділок стали не менше 20 осіб. За словами Путіна, ніякого теракту в Кременчуці не було, а російська армія не завдає ударів по цивільних об’єктах.

Путін висловив свою точку зору, спілкуючись з журналістами по завершенні Каспійського саміту в Ахшабаді. Він вперше виїхав за кордон з початку російського вторгнення в Україну в лютому.

При цьому Путін заявив, що українська сторона нібито раніше розміщувала поруч з цивільними об’єктами зброю і важку техніку, по яких і наносилися удари. “Просто так” по полях” у нас ніхто не стріляє ” – сказав президент, зазначивши, що в Кременчуці міг бути подібний випадок.

“Як правило, це робиться за результатами розвіданих цілей. І в цьому випадку в Кременчуці те ж саме”, – додав Путін.
При цьому російська армія не стріляє по цивільних об’єктах на Україні, заявив він.
“Ні по яких цивільних об’єктах російська армія ударів не завдає. У цьому немає необхідності. У нас є всі можливості, щоб визначити, що, де знаходиться, і при наявності сучасної високоточної зброї великої дальності ми досягаємо цих цілей”, – сказав Путін.

Читайте також  "Росія готує напад ще на три країни", - астролог Влад Росс

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело