РФ чекає потрібного моменту: коли може повторитися ракетна атака по Україні

РФ чекає потрібного моменту: коли може повторитися ракетна атака по Україні

Окупанти задіють інші маршрути й намагаються знайти, де розміщені наші пускові установки і радари для того, щоб обходити їх.

Російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні 8 грудня. Колишній спікер Генерального штабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов вважає, що ворог почав використовувати холодну погоду і, найімовірніше, продовжить цю тактику.

За його словами, ми критично залежимо від стану нашої енергетичної інфраструктури, від рівня навантаження при низьких температурах.

“Ворог саме в цей момент намагатиметься націлювати на нас ракети. Сьогодні (8 грудня, – ред.) було 19 ракет, але не факт, що завтра їх не буде більше. Ворог буде задіювати ракетний компонент, щоб завдати максимального ураження”, – сказав Селезньов у коментарі для ТСН.

Військовий експерт відповів на запитання про те, чи розуміють окупанти, що їхні ракети, націлені на столицю, будуть збиті.

“Вони задіють й інші маршрути. Ворог шукає розміщення наших пускових установок, наших радарів для того, щоб обходити їх. Так було і цього разу – ракети летіли майже в місто Дніпро, потім повернули і полетіли вздовж русла річки Дніпро. Атака може повторитися. Ворог, найімовірніше, буде орієнтуватися на момент, коли ми будемо найбільш вразливими через складні погодні умови”,-пояснив Селезньов.

Читайте також  РФ масовано била по Україні: експерт назвав ймовірні цілі наступного обстрілу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело