Сильне похолодання і сніг: де в Україні вріже -14

Сильне похолодання і сніг: де в Україні вріже -14

У Івано-Франківській та Закарпатській області буде висока небезпека сходження снігової лавини.

Погода в Україні 6 грудня буде сухою, але морозною. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській області буде висока небезпека сходження снігової лавини. Синоптики оголосили 2 рівень небезпечності.

Погода 6 грудня
В Україні 6 грудня буде хмарно з проясненнями. У Житомирській та Вінницькій областях синоптики прогнозують сніг, в Одеській – дощ. На території західних та північних областей буде ожеледиця. У цей день вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 3-8° морозу, у Львівській, Чернігівській та Сумській областях 6- 11° морозу, на Одещині та в Криму від 2° морозу до 3° тепла; вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та крайньому півдні країни 2-7° тепла”, – йдеться у повідомленні.

Погода 6 грудня у Києві
У Києві 6 грудня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день не прогнозують опадів. На дорогах буде ожеледиця. У цей день вітер буде переважно південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у Києві вночі 4-6° морозу; вдень 0-2° морозу”, – повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні вдарить -14
За даними meteoprog, 6 грудня в Україні буде ожеледиця. Найнижча температура повітря буде на території Львівської області. Там температура повітря опуститься до -14…+1 градуса. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до +2…+5 градусів.

Погода в Україні в грудні
В Україні в перший місяць зими будуть дні, коли температура повітря підскочить до +15 градусів – синоптик назвала “теплі дати” грудня. На початку грудня через територію України проходитиме атмосферний фронт, який призведе до аномальних температур повітря.

Читайте також  Вчені виявили нове серйозне ускладнення від коронавірусу

Синоптик Анатолій Прокопенко дав свій прогноз і розповів, якою буде погода в грудні 2023. Він стверджує, що ймовірність суворих морозів до мінус 20 градусів є, але вона “незначна”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело