“Звичайні люди все побачать…”: тарологиня розповіла про важливу подію до кінця 2023 року

“Звичайні люди все побачать…”: тарологиня розповіла про важливу подію до кінця 2023 року

За словами таролога, незабаром українців буквально шокує певна інформація

Популярна в соціальних мережах український екстросенс, а також майстер карток Таро Ірина Клевер у новому розкладі виявила, що вже під кінець року на українців чекає дуже потужна інформація, яка може навіть шокувати. Проте кілька тижнів цю інформацію триматимуть у секреті.

Про це Ірина Клевер розповіла у новому ефірі на YouTube-каналі “UA PROGNOZ”.

За її словами, зараз це засекречена інформація і так триватиме ще близько чотирьох тижнів, тобто до Нового року. Однак потім про все стане відомо.

“І тоді буде для України хоча б бачитися новий шлях. Це побачать не лише люди, які працюють із певними інструментами на кшталт карт, рун чи іншими. Це зможе побачити і звичайна людина теж», – наголосила Ірина.

Ірина також розповіла, що відбувається у росії. За її словами, у медійному просторі часто став з’являтися нинішній секретар Ради безпеки росії, екскерівник ФСБ Микола Патрушев. Він виконує роль чийого помічника, оскільки “король”, тобто Путін помер, а наступника ще немає. Тому Патрушев “сам себе коронував і керує”. Однак це триватиме недовго, близько п’яти тижнів.

Тарологіня розповіла, чи змусять Україну поступитися територією заради завершення війни. Вона наголосила, що на президента України Володимира Зеленського вже починають тиснути, ставлячи ультиматуми.

Однак навіть якщо Україну “дотиснуть” і вона погодиться, це не означатиме кінець боротьби за свої землі. Врешті-решт Україна доб’ється отримання того ж документа про возз’єднання земель.

Читайте також  Потужний вітер зі швидкістю 20 м/с: Україну накриває штормова погода

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело