«Манчестер Юнайтед» може продати в Китай свого кращого гравця

«Манчестер Юнайтед» може продати свого капітана Уейна Руні вже в цьому місяці — в Китай, де трансферне вікно, як і раніше відкрито.

Нагадаємо, у цьому сезоні 31-річний Руні позбувся місця в стартовому складі «червоних дияволів». Ні як півзахисник, нападник Вейн вже не приносить особливої користі команді Жозе Моурінью. І хоча від контракту Руні з зарплатою в 300 тисяч фунтів на тиждень залишається ще два повних роки, перспективи капітана збірної Англії на «Олд Траффорд» вельми сумнівні. Навряд чи й сам Уейн захоче миритися з місцем на лавці.

Як стало відомо The Telegraph, в даний момент відразу кілька китайських клубів працюють над узгодженням трансферу Руні. Перебравшись в Азію, Уейн зможе отримувати мінімум 32 млн. фунтів в рік. Видання зазначає, що догляд Руні з «Юнайтед» після закінчення сезону, як і раніше виглядає більш імовірним, проте клуби з Китаю зберігають упевненість, що зможуть умовити Уейна протягом 10 найближчих днів.

Серед претендентів на Руні називаються «Бейцзін Гоань», який цікавився Уейном ще минулого літа, а також «Гуанчжоу Евергранд Таобао», на чолі якого перебуває екс-тренер «Челсі» Луї Феліпе Сколарі.

Читайте також  У ВООЗ назвали нову дату запуску вакцини від коронавірусу

Шукайте деталі в групі Facebook


За матеріалами: