Весь світ палахкотітиме? Відомий астролог розповів, що може статися за два тижні

Весь світ палахкотітиме? Відомий астролог розповів, що може статися за два тижні

У понеділок, 13 листопада, в 11:27, в 21-му градусі Скорпіона відбудеться молодик, який буде одним з найскладніших молодиків цього року, оскільки він трапиться в Скорпіоні на чолі з Марсом і встане навпроти руйнівника та прихильника змін – Урану.

Про це “Главреду” розповів астролог Влад Росс.

За його словами, настане період несподіванок, різких поворотів, агресивно налаштованих виступів, революцій, заколотів та переворотів де-небудь в країнах Африки.

Венесуела також може напасти на якусь прилеглу країну, а також КНДР може влаштувати провокацію на кордоні з Південною Кореєю“, – не виключає астролог.

Крім того, за його словами, таліби можуть несподівано увійти в Таджикистан, Узбекистан, Киргизію або в якусь іншу країну на їхньому кордоні.

Ми будемо спостерігати, як ситуація в багатьох частинах земної кулі буде нагнітатися і світ буде палахкотіти в найближчий місяць”, – вважає Влад Росс.

Він підкреслив, що в листопаді не оминути різких і несподіваних змін, причому де і що “вибухне”, передбачити неможливо. Але оскільки жовтневі затемнення найкраще було видно в Америці, то всі ці можливі події можуть відбуватися десь, наприклад, у Венесуелі, Болівії, Перу або Нікарагуа.

Там може спалахнути конфлікт”, – дійшов до висновку астролог.

Окрім того, за його словами, коли молодик в листопаді, особливо в перші дві декади місяця, є найгіршим часом для купівлі автомобіля, оскільки він точно постійно ламатиметься. “Або ж ви просто в ньому розіб’єтеся“, – зауважив Влад Росс.

Читайте також  На Прикарпатті автобус просто вилетів з дороги: Серед постраждалих – діти, є загиблі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело