Троє українців в Польщі підпалили ферму та пограбували магазин

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, колишній працівник птахофабрики підпалив хлів, а його колеги тим часом проникли у сусідній магазин.

23, 29 та 42-річних чоловіків, громадян України, затримали та доставили до поліцейської камери. Після перевірки вмісту алкоголю в організмі виявилося, що кожен з них мав майже 2 проміле.

За словами поліції у Жирардуві, у неділю пополудні, 3 жовтня, черговий поліції отримав повідомлення про пожежу господарських будівель на території курячої ферми у селі Каміон у Жирардувському повіті Мазовецького воєводства.

Після гасіння пожежі з’ясувалося, що причиною був підпал. Про це свідчить той факт, що моніторинг зафіксував, як троє чоловіків перестрибують через паркан, а один із них підпалює будівлю.

У зв’язку з тим, що така ситуація мала місце на кордоні Жирардівського та Скерневицького повітів, допомагали також поліцейські з міського штабу поліції у Скерневіце, які, перевіряючи прилеглу територію, «відстежили» та затримали 3-х громадян України.

За словами поліції, під час заходів на територію птахоферми прийшов власник сусідньої крамниці, який повідомив поліцію, що його магазин був зламаний. Опису зловмисників відповідали двоє із затриманих у зв’язку із підпалом.

Усім трьом затриманим громадянам України загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Читайте також  На Харківщині чоловік після невдалої спроби покінчити з життям, напав з нoжeм на свою дружину

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело