“Нафтогаз” зробив важливу заяву щодо платіжок: стосується всіх українців

“Нафтогаз” зробив важливу заяву щодо платіжок: стосується всіх українців

Оплачувати та контролювати свій рахунок, а також передавати показники лічильників можна онлайн.

Багато українців сьогодні отримують та зберігають паперові платіжки за комунальні послуги, хоча цей документ вже давно цифровізували. Оплачувати та контролювати свій рахунок, а також передавати показники лічильників можна онлайн.

Про це нагадали у компанії “Нафтогаз” у Facebook. Українцям не обов’язково зберігати паперові платіжки, адже вони не є підтвердженням оплати. Сьогодні цю функцію виконує банківський чек, квитанція, скріншот сплати в інтернет-банкінгу або витяг з банку.

Також у компанії перерахували всі переваги відмови від паперових платіжок. Наприклад, електронна квитанція на сайті з’являється раніше, і листоноші чекати не потрібно. Сплатити рахунок можна 10 числа.

  • при онлайн-оплаті банк запропонує надіслати вам чек на e-mail;
  • після оплати клієнт може зайти у свій Особистий кабінет і переконатися, що кошти вже надійшли на рахунок постачальника;
  • історія платежів зберігається в Особистому кабінеті my.gas й доступна до перегляду в будь-який час.

Відмовитися від паперових платіжок можна в особистому кабінеті на сайті “Нафтогазу”. Потрібно знайти пункт “Налаштування”, обрати розділ “Отримувати рахунки online”. Також функція доступна в чатботах через той же розділ.

Читайте також  "60 000 українців можуть отримати повістки дуже скоро, цих чоловіків призвуть відразу": мобілізація за крок до рішучих змін

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело