НАТО до останнього не буде втручатись: шаманка дала прогноз щодо Третьої світової війни

НАТО до останнього не буде втручатись: шаманка дала прогноз щодо Третьої світової війни

Можливість ескалації війни України з Росією у Третю світову – дуже мізерна, як і вірогідність втручання НАТО військовим чином.

Про це розповіла у своєму прогнозі розвитку бойових дій шаманка Сейраш.

За її словами, водночас росте напруга між Китаєм та Сполученими Штатами.

“Єдиний момент, який в мене випадав стосовно можливості переходу у Світову війну, це Китай та США. Це єдине, але це не про зараз. Це ближче до 30-х років, і шанс цього достатньо мізерний. І він все-таки більше на сьогоднішній день обєктивно програється у холодній війні, ніж у війні буквальній”, – повідомила вона.

На її думку, так само немає підстав говорити про можливе пряме долучення до бойових дій НАТО. Принаймні, країни Північноатлантичного альянсу будуть до останнього не робити цього.

“Я поки не бачу втручання. Ми бачимо реакцію наших сусідів на потрапляння на них снарядів. Оцієї історії. Ви ж розумієте, що навіть якщо буде доведено факт навмисної атаки на території НАТО. НАТО буде скоріш за все до останнього не втручатися в ескалацію. Саме для того, щоб не відбулося Третьої світової війни. Якраз саме через це. Навіть астрологи можуть бачити кризу, складний період, але це означає, що це буде саме той фатал. Збіг планет – не гарантує 100%, що буде саме так. Ми можемо бачити кризу, з якої вирулиться по-іншому. Точка кризи є, а куди вона доведе – тут незрозуміло”, – додала Сейраш.

Читайте також  Україна вступить до НАТО швидше, ніж до ЄС, але це не гарантує безпеку - експерт

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело