Україна переможе, але напруга не зникне: астролог назвала рік остаточного завершення війни

Україна переможе, але напруга не зникне: астролог назвала рік остаточного завершення війни

На закінчення гострої фази війни з російськими загарбниками можна чекати у 2024 році, проте довгоочікувана перемога не настане так швидко – її прогнозують на 2026 рік.

Про це на YouTube-каналі “Мій світ” розповіла астролог Поліна Павлова.

За її словами, раніше їй спрогнозувати майбутнє України не вдавалося, проте наразі вона може сказати, що швидкої перемоги нашої країни у тому сенсі, як усі чекають, чекати не варто. Вона наголосила, що багатьом може не сподобатися таке закінчення бойових дій, хоча 2023 і початок 2024 років будуть успішними для України.

“Все ж хочуть знати, коли війна закінчиться, те саме головне питання. Я вже визначилася, можу сказати. 2026 рік. Закінчиться напружені періоди. Моя ставка на 2026 рік — завершення”, — наголосила Павлова.

Можливо, що після подій 2024 року, переговорний процес відновиться, і активні обстріли та гостра фаза війни завершаться. Проте до 2026 року напругу врегулювати повністю не вдасться.

“Два роки розроблятимуться документи, які дозволять жити більш контрольовано. Я впевнена, що Україна не програє Росії”, — наголосила астролог.

Читайте також  Кінець війни в Україні: вже цього року різко зміниться перебіг усієї історії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело