НАТО вдарить по Росії: прийняли рішення добивати, поки не відстануть від України

НАТО вдарить по Росії: прийняли рішення добивати, поки не відстануть від України

Найближчим часом Росія зіткнеться ще з більш серйозними проблемами, ніж це було на самому початку вторгнення в Україну.

Світові лідери не мають наміру спостерігати, як російські війська в черговий раз починають все з більшою силою атакувати Україну.

За словами генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга, світ повинен посилювати санкції проти країни-агресора до тих пір, поки Кремль не закінчить вторгнення в Україну.

Про це Столтенберг заявив під час захищеної телефонної конференції, організованої президентом США Джо Байденом, передає УНІАН.

“Лідери засудили нинішній наступ Росії вздовж лінії фронту на сході України, в тому числі важкі обстріли, які призводять до великих людських страждань. Лідери підкреслили, що Путін повинен припинити війну негайно, і вони погодилися на важливості застосування навіть ще більш високої ціни для Москви, поки вона цього не зробить”, – йдеться в повідомленні.

Столтенберг також зазначив, що Україна і надалі не залишиться без військової, фінансової та гуманітарної допомоги.

У розмові взяли участь прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц, прем’єр-міністр Італії Маріо Драгі, президент Польщі Анджей Дуда, президент Румунії Клаус Йоханніс, а також президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, президент Європейської Ради Шарль Мішель і прем’єр-міністр Японії Фуміо Кішіда.

Читайте також  Катастрофа на ЗАЕС запустить 5 статтю НАТО: у Британії і США попередили РФ про наслідки провокацій

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело