Буде 6 черг: вже відомі нові графіки відключення світла для однієї з областей

Буде 6 черг: вже відомі нові графіки відключення світла для однієї з областей

Новий графік відключення світла кожне обленерго розроблятиме для області, в якій працює. Термін відключення буде залежати від ряду факторів.

В Україні триває підготовка до нового опалювального сезону. Енергетичні компанії лагодять інфраструктуру, яку росія знищувала впродовж минулорічного осінньо-зимового періоду. І влада, і керівники енергетичних компаній неодноразово заявляли, що попереду можуть бути планові відключення електроенергії.

Звісно, спрогнозувати достеменно розвиток подій неможливо, але області наперед готують графіки відключень на випадок екстрених подій.

Наприклад, у Полтавській області розробили графік, який передбачає 6 черг відключень. Про це зазначив голова місцевої військової адміністрації Дмитро Лунін. Наразі в області триває активна підготовка до зими.

Також про можливі відключення кажуть у «Львівобленерго». Там зазначають, що проводять роз’яснювальну кампанію серед населення про приналежність до певних груп у графіку, а отримані людьми повідомлення ще не означають впровадження графіків.

Читайте також  Приготуйтеся до пекельної спеки: прогноз погоди на літо 2024 року не залишить шансу прохолоді та комфорту

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело