Енергодар знову під обстрілами окупантів: комунальники проводять аварійні роботи

Енергодар знову під обстрілами окупантів. Проміжки між провокаціями стають дедалі коротшими. Вже вдруге за добу зникло електропостачання по всьому місту.

Про це повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов в Telegram.

За його словами, працівники комунальних та інших служб просто не встигають завершити одні аварійно- відновлювальні роботи, як черговий обстріл зводить їхню роботу нанівець і треба все починати з початку. Прогнозувати терміни відновлення електропостачання зараз неможливо.

“Прохання всім енергодарцям дотримуватися правила двох стін під час обстрілів. Зробити запаси питної води та, коли з’явиться можливість і припиняться обстріли, сформувати запас продуктів, які не потребують приготування”, – написав він.

Зазначимо, що голова Мінреінтеграції Ірина Верещук заявила, що мешканцям прилеглих до ЗАЕС територій потрібно евакуюватися, але окупанти стоять на заваді.

“Мінреінтеграції запросило у оккупантів гуманітарний коридор для евакуації цивільного населення з ТОТ, прилеглих до атомної електростанції. У відповідь – цинічне мовчання”, – розповіла вона.

Читайте також  "Жертв буде багато": окупанти влаштують навалу 24 лютого, буде бій за одне місто України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело