У Міноборони розповіли, чи буде в Україні оголошена нова хвиля мобілізації

У Міноборони розповіли, чи буде в Україні оголошена нова хвиля мобілізації

У вимірах геополітичних та безпекових викликів, з якими стикається Україна, питання збереження мобілізаційного резерву є одним з найактуальніших. На пресконференції, що відбулася у Києві 28 серпня, міністр оборони Олексій Резніков поділився своїм баченням поточного стану справ стосовно мобілізації.

Чи буде оголошена нова хвиля мобілізація
За його словами, наразі немає критичної ситуації, яка б вимагала оголошення нової хвилі мобілізації з метою збільшення чисельності української армії.

У зв’язку з цим, він наголосив на тому, що раніше затверджений план мобілізації, схвалений Верховною Радою, поки що не був повністю виконаний. Міністр оборони підкреслив, що на даний момент військовому керівництву вистачає засобів для забезпечення потреб армії. Він наголосив на необхідності ефективного використання наявних ресурсів та планів, які були спрямовані на підготовку військових структур до виконання завдань.

Відносно можливого збільшення заходів мобілізації, міністр оборони відзначив, що це питання наразі не планують виносити на обговорення.

Читайте також  "У наметах робили aбopти жінкам, які обслуговували протестувальників": скандальна телеведуча шокувала заявою про Майдан (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело