Тепер не лише ТЦК: ухилянтів ловитиме ще одна військова структура

Тепер не лише ТЦК: ухилянтів ловитиме ще одна військова структура

Все серйозно

Тепер ухилянтів ловитиме ще одна військова служба
В Україні триває повномасштабна війна, а разом з нею і військовий стан та загальна мобілізація. Багато громадян всіляко намагаються «ухилитися» від вручення повісток і вигадують безліч способів, як втекти з країни. Тепер за ухилянтами «полюватиме» ще одна військова служба. Про це повідомляє «Україна зараз» у Телеграм-каналі.

Згідно з інформацією, державна прикордонна служба посилить контроль за виїздом військовозобов’язаних громадян за кордон. Міністерство оборони та прикордонники тепер обмінюватимуться інформацією та перевірятимуть у базі даних, чи видавав ТЦК документи військовозобов’язаним, завдяки яким вони можуть виїхати за межі України чи документи фальсифіковані.

З початку повномасштабної війни у ​​пунктах пропуску було виявлено понад 6100 українських громадян, які намагалися залишити країну і при цьому використали підроблені документи, зокрема, нібито видані ТЦК.

Наразі триває тестування програмного забезпечення, а також обговорюються критерії допуску представників ТЦК до бази даних Державної прикордонної служби України та навпаки.

 

Читайте також  ТЦК більше не зможуть брати хабарі: українці офіційно зможуть відкупитись від армії, що пропонується

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело