Пекло для Путіна: у Криму готуються до серйозної війни. Люди в паніці

У Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що загроза перенесення війни на територію окупованого півострова для кримчан стає реальністю.

Росія вранці 31 липня заявила про “атаку Збройних сил України” на штаб Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі. З цієї причини у місті вирішено запровадити “жовтий” рівень терористичної небезпеки, повідомив “губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв. Українці свою причетність до інциденту заперечують, а розвідка озвучила дуже цікаві тенденції.

У Головному управлінні розвідки Міноборони вбачають зміни настроїв серед населення в окупованому Криму, мешканці починають розуміти, що загроза війни на території півострова стає реальністю, сказав представник ГУР МО Вадим Скибицький в інтерв’ю Крим.

За його словами, суспільні настрої мешканців Криму відслідковуються.

“Скажу одне: по-перше, вони змінилися, змінилися у тих людей, які мають родичів на території нашої держави — чи то Київ, чи Харків, родичів на окупованих територіях, де були просто знищені села та міста. І друге — це ті родичі, де брати, сини, батьки загинули… Загроза перенесення війни на територію Криму для них це стає реальністю”, — розповів Скибицький.

Читайте також  Астролог назвав точний місяць, коли може постраждати вся Україна...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело