Буде Блакитний Місяць: астролог назвав серйозну небезпеку під час повного Місяця

Буде Блакитний Місяць: астролог назвав серйозну небезпеку під час повного Місяця

У серпні російський диктатор Путін може почати нову хвилю мобілізації, що може ускладнити ситуацію на фронті.

У серпні буде дуже цікавий повний Місяць – Блакитний Місяць або осетрова повня. Його можна буде спостерігати вже 1 серпня о 4:35. Про це в інтерв’ю Главреду розповів астролог Влад Росс.

У цей час Місяць буде в знаку Водолія – знак свободи, незалежності та інтелекту. Ви зможете знайти баланс між особистим і колективним. Особливо перший тиждень буде сприятливий для великих очікувань, зав’язування дружби.

“У період цього повного Місяця, 1-7 серпня, сприятливо розлучатися з прихильностями, які втратили актуальність, і закривати всі незакриті двері”, – говорить астролог.

У цей час російський диктатор Володимир Путін може почати нову хвилю мобілізації.

“Путін закриє двері перед усіма російськими чоловіками, які ще не встигли виїхати з РФ. По суті, у росіян залишиться останній місяць – серпень, коли у них ще є якийсь шанс втекти з Росії, щоб не відправитися на фронт в Україну, де вони неодмінно будуть вбиті”, – додав астролог.

В цей час повний Місяць буде в напрузі з Юпітером. Астролог рекомендує не будувати ілюзій щодо відносин, якщо знайомитеся з новими людьми. Юпітер підвищує важливість і ексцентричність.

Вже 30 серпня розпочнеться повний Місяць у Рибах. Воно може сколихнути внутрішні страхи. Ще з 24 серпня українців може охопити тривожність, яка може позначитися на психіці.

“Також цей повний Місяць може давати відчуття відстороненості, буде здаватися, що ви покинуті всіма. Особливо важко буде тим, у кого є травми, пов’язані з війною, а також з почуттям самотності і знедоленості. Особливо повний Місяць буде впливати на представників знаків Риби і Діва”, – розповів Влад Росс.

Читайте також  Хто з українців може отримати відстрочку від мобілізації у 2024 року

Попри те, що емоції будуть сильними, багато хто намагатиметься їх приховувати. Однак астролог переконаний, що краще визнавати свої почуття, намагатися сміливо прожити день і знайти того, кому можна розповісти про свій страх.

Дивіться відео з інтерв’ю астролога Влада Росса для Главреду:

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело