Все розпочнеться з 28 грудня: військові попередили – блок-пости будуть у кожному місті, без повісток ніхто не залишиться

Все розпочнеться з 28 грудня: військові попередили – блок-пости будуть у кожному місті, без повісток ніхто не залишиться


Українцям повідомили про блокпости з 28 грудня та повістки
Як попередили українців, що вже невдовзі кожного перевірятимуть на спеціальних блокпостах, адже багато таких, хто ховається від мобілізації під фальшивими документами. Інформація про це з’явилася в соціальній мережі.

“З 28.12 у кожному місті та області будуть встановлені контрольні блок-пости, ми беремося за мобілізацію”, — командир кулеметників 72-ї ОМБ Назарій Кішак.

“Хлопців на фронті потрібно міняти. Мажори, діти пафосних діячів, блогери, всі, хто попався, підуть у піхоту. У нашій державі війна. Без образ. Можете видаляти “Дію” вже. З сьогоднішнього дня поліція перевірятиме фейкові опіки та догляди, інвалідності. Мами бігають спокійно до церкви, а сини, що їх доглядають”, — написав він.

Зазначається, що Кишак до війни був радником голови Івано-Франківської міськради з питань безпеки та правопорядку.

Назарій Кішак також написав і про “повістки” в “Дії”, але Федоров неодноразово говорив, що так “не буде”.

“Це може бути чергове “гучне” заяву Івано-Франківського кулеметника, на кшталт того, про яку ми писали на попередній посаді.” – зазначають у соціальних мережах.
Тому, що буде і як все насправді почне відбуватися – стане зрозуміло вже з опублікованої у повідомленні із застереженням дати.



Читайте також  Вручення повісток в Україні: хто працює у військкоматах і що їм не варто говорити

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело