Відомий екстрасенс Роман Шептицький: Серпень буде переможним для України

Екстрасенс Роман Шептицький: Серпень буде переможним для України

Екстрасенс Роман Шептицький в інтерв’ю УНІАН розповів, що у серпні окупанти намагатимуться прориватися, проте ЗСУ відіб’ють атаки та виженуть ворога з наших територій, що незабаром ми повернемося до кордонів до 24 лютого 2022 року, та про те, чи понесе Путін покарання за свої злочини.

Романе, розкажіть, що карти Таро віщують нам на серпень?

По енергіях серпень буде визначальним, переможним і ключовим, а от як все відбуватиметься на фізичному рівні – інше питання. Але навіть якщо дивитися по енергіях, то до нас прийде ще більша сила. Мені випадала карта “Джерело”, яка свідчить про потужність та нові можливості. Цей період триватиме аж до 12 серпня.

У такі періоди нечисть дуже біснується, бо розуміє, що їй настає ще більший кінець. Тому вона захоче напакостити ще більше. Треба бути дуже уважними і обережними, бо ворог не планує здаватися. Але все одно сила, ріст, розвиток і рух до перемоги будуть на нашій стороні.

Останнім часом Путін поновив нещадні обстріли наших міст, от як нещодавно було у Львові та Одесі. Здається, він хоче зробити з них Бахмут і Маріуполь.

У Путіна немає нічого святого. Він вже зазіхнув на священні міста. Вищі сили йому цього не пробачать, тому він обов’язково буде покараний. А поки обстріли дійсно триватимуть.

На першому місці по рівню загрози є населені пункти, які максимально наближені до лінії фронту – правобережжя Херсонщини, Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Сумська, Чернігівська області.

На другому місці центр України, в тому числі Київ. Будуть повітряні атаки.

На третьому місці по рівню загроз перебуває захід України – Хмельницька, Львівська області. Але це не означає, що інші міста перебувають в тотальній безпеці. Загроза є для всіх.

Читайте також  "Мороз у -25 градусів в цих областях повертається, прогноз погоди налякав навіть синоптиків": де буде жахливий снігопад і дощ

Які дні будуть найнебезпечнішими?

В першу чергу варто враховувати те, що диктатор обожнює великі свята. Однак найбільша небезпека може бути не саме у день свята, наприклад, на День Незалежності України, а один день до та один день після. Крім того, варто побоюватися періоду з 7 по 9 травня.

Загалом Росія біснуватиметься до 12 серпня, тому не варто нехтувати сигналами повітряної тривоги. Ховайтеся в укриттях, аби врятувати собі життя.

Яка ситуація буде з контрнаступом? Ми продовжимо вибивати ворога з наших територій?

Звісно! Наразі діє такий принцип: маленькими кроками до великої перемоги. Крім того, в серпні буде таке астрономічне явище, як два Сонця. Завдяки чому ми успішно можемо вирішити ті питання, які раніше нам не вдавалося. Це може бути пов’язано зі звільненням Запорізької АЕС та з активним продовженням вибиття ворога з Запорізького напрямку.

Також ми можемо вигнати ворога з Маріуполя, Бердянська, Мелітополя і лівобережжя Херсонщини. Карти показують ще й бавовну у Криму, черговий підрив Кримського мосту. Більш того, у серпні може бути декілька обмінів полоненими.

Однак найскладнішими залишатимуться такі напрямки, як Куп’янське, Сватове, Кремінна. Зараз там загострення. Вороги можуть підтягувати свої резерви та намагатимуться пробиватися. Проте у нас є великий шанс утримати ці міста і відбити атаки.

Ви сказали, що наприкінці літа ми можемо звільнити Запорізьку АЕС. Тобто загрози підриву більше немає?

Поки ще загроза зберігається, особливо там, де окупанти мають контроль. Саме у тих місцях вони намагатимуться зашкодити найбільше. А там де цього контролю у них немає, загроза краху і руйнації мінімальна. У росіян немає ресурсів, аби здійснити наступальні дії. Проте можуть бути провокації, працюватимуть ДРГ, зі сторони Білорусі в тому числі.

Читайте також  Таролог розповіла, коли настане перемога України у війні (відео)

Скажіть, будь ласка, чи можемо ми незабаром повернутися до своїх кордонів?

Так, бо ми йдемо до перемоги. Шлях до неї відбуватиметься в два етапи. По-перше, це звільнення наших територій, повернення до кордонів до повномасштабного вторгнення. Це вже дуже велика перемога.

А от подальше звільнення до кордонів 1991 року може затягнутися від року до трьох. Однак це залежить від багатьох факторів, тому стовідсотково сказати по датах поки не можу. Це ж стосується продовження воєнного стану. Можливо, ближче до наступної весни його скасують.

Ще одна перемога – звільнення Запорізької АЕС. Шанси є високі, проте майбутнє часто переписується вищими силами, тому сценарії можуть змінюватися. Нам потрібно більше об’єднуватися в енергетичному плані, тоді швидше прийдемо до перемоги.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело