Екстрасенс назвала місяць, коли ЗСУ поженуть в шию загарбників

Екстрасенс назвала місяць, коли ЗСУ поженуть в шию загарбників

За її словами, в липні ми почнемо звільняти наші території.

Екстрасенс Людмила Хомутовська розповіла, що вже в липні Збройні сили України можуть вигнати окупантів з декількох областей.

За її словами, це буде щось дуже масштабне, адже ми повернемо дуже цінні для України території – великі міста. В інтерв’ю УНІАН вона додала, що ми просунемося в Запорізькій і Донецькій областях.

“Цей місяць про те, що ми поженемо окупантів із Запорізької та Донецької областей. Однак будуть запеклі бої з великими втратами як з нашого боку, так і з боку загарбників”, – сказала Хомутовська.

Однак вона попереджає, що не варто чекати на дуже швидкий результат. Звільнення цих областей не відбудеться за тиждень-два.

Прогноз астролога Влада Росса

В інтерв’ю УНІАН Влад Росс сказав, що в липні наша армія просунеться вперед по всіх фронтах, тому цей місяць буде переможним. Ми почнемо повертати свої землі.

“Більше того, ми повернемо Херсонську область, яку затопив Путін. Коли там все підсохне, ми можемо зробити величезний ривок вперед, і навіть дійти до Криму. Тому не здивуюся, якщо в липні ми вже будемо відпочивати на півострові”, – сказав він.

Читайте також  "Цей сценарій стане нищівним": астролог передбачила хід подій у війні з Росією

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело