Останній рік Путіна при владі: експерт розповів, що станеться найближчим часом

Останній рік Путіна при владі: експерт розповів, що станеться найближчим часом

Насправді, у Путіна в Росії велика кількість ворогів, які лише прикидаються соратниками та друзями. Суровікін – живий тому доказ

Про те, скільки президент Російської Федерації Володимир Путін зможе залишатися при владі, суперечки точаться дуже давно. Планомірне та поступове знищення путінської системи влади йде паралельно з військовими провалами Міністерства оборони Російської Федерації у війні в Україні. І військовий заколот (поки що) голови ПВК “Вагнера” ​​Євгена Пригожина оголив і без того оголені “нерви” путінського режиму. Наразі світові експерти міркують про те, як цей невеликий переворот здатний вплинути на темпи повалення президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Є думка, що 2024 може стати останнім роком правління президента Російської Федерації Володимира Путіна. Докладніше про це заявив український політолог, директор аналітичного центру Третій сектор Андрій Золотарьов, повідомляє Главред.

Експерт зазначив, що змістити президента Російської Федерації Володимира Путіна планує верхівка Кремля, яка побачила слабкість президента Російської Федерації Володимира Путіна, і те, що у разі військового перевороту президент Російської Федерації Володимир Путін не зможе захистити еліти.

“Все залежатиме від того, які висновки з цього будуть зроблені. Потенційно Путін може зміцнити своє становище, повністю зачистивши потенційно незадоволених, але тимчасово. Тому в перспективі вже 2024 рік, рік президентських виборів у РФ, може зробити Путіну неприємний сюрприз”, – відзначив Золотарьов.

 

Читайте також  "Загнаний Путін" погрожує ядерною війною: це лише шантаж чи готуватися до найгіршого

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело