Данілов спрогнозував нові бунти в РФ: “Буде не один сезон”

Данілов спрогнозував нові бунти в РФ: “Буде не один сезон”

Бунт, який організував в Росії Пригожин, ще більше дискредитував Путіна. Але такі події – це лише початок. Буде серія заколотів.

Військовий заколот, який організував у країні-агресорці Росії власник приватної військової компанії “Вагнера” Євген Пригожин, буде не останнім.

У РФ може відбутися серія таких бунтів. Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

“Там буде не один сезон (бунтів – ред.). Не так швидко, як би нам хотілося, але процес розпочався”, – зазначив Данілов.

Він наголосив, що ситуація з Пригожиним і його бунтом показала світові, наскільки небезпечною територією є Росія. Також він додав, що такі дії ініціювали люди, що перебувають у Кремлі.

“Люди перебувають у тих інституціях, які мали б захищати Росію, захищати військові частини. Зверніть увагу, терористи захоплюють штаб і їм ніхто не чинить опір. Ну, напевно, там щось у них не те відбувається. І це зухвала операція з дискредитації Путіна”, – зазначив секретар РНБО.

Військовий заколот Пригожина в РФ
Увечері 23 червня ватажок ПВК “Вагнера” Євген Пригожин звинуватив російську регулярну армію у тому, що вона завдала ударів по тилових таборах його найманців. В результаті нібито “загинула величезна кількість солдатів”.

Ватажок вагнерівців назвав військове керівництво країни-агресора Росії злом і заявив, що воно “має бути зупинено”, після чого розпочав військовий заколот в РФ.

Вранці 24 червня ПВК “Вагнера” взяла під свій контроль місто Ростов-на-Дону. Вагнерівці збили за ніч 3 вертольоти російських окупантів. Пізніше ПВК “Вагнера” захопила і Воронеж. Далі Пригожин пішов зі своєю армією в наступ на Москву, але потім раптово прийняв рішення зупинитися. Він виправдав це тим, що нібито “не хотів проливати російську кров”.

Читайте також  “Зґвaлтувaв свою дев’ятирічну доньку-iнвалiда”: в Києві нeлюду винесли вирок

Пресслужба президента Білорусі своєю чергою заявила, що Лукашенко нібито умовив Пригожина зупинитися.

Нагадаємо, раніше політолог і соціолог, директор соціологічної служби “Український барометр” Віктор Небоженко зазначав, що оточення Путіна і генерали РФ навмисно створюють труднощі главі Кремля, тому що вони незадоволені тим, що його рішення щодо повномасштабної війни проти України завели Росію у глухий кут. Саме тому власник ПВК “Вагнера” Пригожин під час військового заколоту зміг провести вагнерівців майже до Москви й зупинитися лише за 200 км від неї.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело