Лікує хвороби та миттєво зцілює: проста молитва до сильного ченця, яка подарує здоров’я

Лікує хвороби та миттєво зцілює: проста молитва до сильного ченця, яка подарує здоров’я

Якщо молитися до нього і прикласти його фото до хворого місця або довго вдивлятися в його зображення, він подарує зцілення

У молитвах до святих люди часто звертаються з найрізноманітнішими проханнями. Але найчастіше віруючі просять подарувати здоров’я та позбавити багатьох хвороб.
Особливо з проханням про здоров’я моляться до святого Шарбеля. Це ліванський чернець, який лікує різні хвороби.

Молитва до святого Шарбеля

Існує повір’я, якщо молитися до нього і прикласти його фото до хворого місця або довго вдивлятися в його зображення, він подарує зцілення. Читайте цю молитву щодня з особливою вірою, тоді вона матиме силу.
Молитва

Боже, нескінченно прославлений у Твоїх святих. Ти надихнув вірного слугу ченця Шарбеля на світлу, але багатотяжку дорогу, сповнену випробувань і він сміливо рушив у нове життя.

Про святого Божого угодника Шарбель ще за життя на землі Господь прославив Тебе славою святих. Вислуховуючи твої натхненні молитвами, чудовий дар зцілення людей від різних недуг та хвороб дарував тобі Господь. О безцінний лікар, силою Божою як раніше, так і нині всяку хворобу скоролікуєш, Ти надія і втіха тих, кого вже залишили лікарі.

Про святий Шарбель, прийми від люблячих і вдячних сердець молитви наші на всякі потреби (вказати потребу) пропусти їх через своє серце і занеси Господу Богу за нас грішних і недостойних: хворих зціли, бідним допоможи і все нам потрібно для здоров’я тілесного та духовного спасіння у Бога Щиродавця випроси. А ми вдячні за дивне твоє заступництво славимо Бога, Який дарував нам такого молитовника, цілителя і чудотворця.

Читайте також  Людству розсекретили пророкування Ванги на 2023 рік: що потрібно знати про “судний день п’яти двійок “…

“Отче наш…”, “Богородиці Діво…”, “Слава і нині…” (по 5 разів).

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело