На Україну насувається циклон Lambert: синоптик уточнила наслідки (фото)

На Україну насувається циклон Lambert: синоптик уточнила наслідки (фото)

За прогнозом Наталки Діденко, в деяких регіонах України можливі зміни в погоді.

Синоптик Наталка Діденко попередила, що на Україну насувається потужний циклон Lambert. У зв’язку з цим же від понеділка, 26 червня, в деяких регіонах можливі рясні дощі з грозами.

Синоптик порадила підготувати парасольки мешканцям східних областей України. Також дощі можуть бути на південному сході, у Полтавській та Черкаській областях, а також у Дніпрі.

За словам Діденко, зливи будуть супроводжуватися рвучким вітром. Місцями опади можуть також спостерігатися на півночі й заході України. По решті територій – зливи малоймовірні.

“Температура повітря впродовж дня коливатиметься в комфортних межах, передбачається +21+26 градусів, на півдні +25+30, на північному сході повітря свіжіше, +18+22 градуси”, – уточнила Діденко.

Київ розпочне новий тиждень з помірної температури: приблизно +21+23 градусів вдень. Також в столиці можливі локальні дощі із сильними поривами вітру з північного заходу.

Діденко резюмувала, що до початку липня українці ще можуть насолоджуватися помірним теплом без сильної спеки. Далі очікується підвищення температури, вказала синоптик.

 

Читайте також  Тумани і дощі: погода в Україні на вихідних не сильно порадує

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело