Це буде перемога: у Міноборони потішили українців. Готуємось

Це буде перемога: у Міноборони потішили українців. Готуємось

Україна пройшла великий шлях у війні з Росією, і насправді все тільки починається

Сили оборони України виконують свої завдання за планом, щоб здобути перемогу над агресором, який нахабно окупував частину України. Нещодавно заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов заявив про необхідність постачання нового озброєння для БТР та ракет з дальністю до 200 кілометрів.

Докладніше про це інформує прес-служба Міноборони України.

За словами Гаврилова, ЗСУ сьогодні володіє обстановкою на полі бою та перехоплює ініціативу у противника, але для подальшого нарощування переваги потрібно мати високоточну та далекобійну зброю. Необхідність у ракетах з дальністю 200 км зумовлюється тим, що такі ракети здатні вражати супротивника на великих відстанях, що збільшить шанси на перемогу.

Окрім цього, Гаврилов зазначив, що Україна також працює над отриманням нових винищувачів F-16, які допоможуть захистити повітряний простір від ворожих ракет. Київ налаштований на перемогу у війні з Москвою і вживає всіх можливих дій, щоб забезпечити безпеку своєї країни та її громадян.

“Пройшло більше року війни й ми впевнені, що переможемо російських загарбників, разом із нашими партнерами, які забезпечують нас усім необхідним”, – наголосив Володимир Гаврилов.

 

Читайте також  "Це страшний історичний момент": йде початок нової війни - прогноз астрологів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело