“Карта смерті”: таролог Гордєєв дав прогноз для прифронтових областей і назвав найнебезпечніший регіон

“Карта смерті”: таролог Гордєєв дав прогноз для прифронтових областей і назвав найнебезпечніший регіон

Таролог детально проаналізував ймовірні події у прифронтових областях у березні.

Український таролог і екстрасенс Макс Гордєєв зробив прогноз на найближчий місяць для прифронтових міст і областей нашої держави.

Про це він розповів у своєму youtube-каналі.

Луганщина
“Я бачу, що “купують” якусь людину, яка відповідальна за те, щоб цей регіон звільнився. Туз пентаклей говорить мені про те, що був або буде хабар. Також я бачу дуже сильні зміни, які продовжують складну ситуацію з містом і областю. Єдине хороше в цьому всьому пеклі – те, що там є люди, які вірять в те, що Луганськ і область знову будуть українськими”, – сказав Макс Гордєєв.

Донецька область
За словами таролога, ситуація в Донецькій області трохи краща. ЗСУ в цьому регіоні зможуть просунутися вперед завдяки допомозі від міжнародних партнерів, яка може надійде вже в середині місяця.

“Випадає жахлива карта, яка говорить, що поки що цей регіон знаходиться в негативному аспекті. Але надалі я бачу позитивні карти. Є проблиски того, що наші військові пробиваються. Я бачу, що в березні цей регіон потихеньку буде очищатися від нечисті. Карти показують, що є якесь об’єднання. Люди почали розуміти, що все добре, що Україна прийде, що Україна – це те, що їм якраз потрібно”, – зазначив Гордєєв.

Запоріжжя
“Напевно, найболючіший регіон за останні 3-4 місяці. Протягом наступних трьох місяців регіон може звільнитися від усіх негативних аспектів. Там зараз відбувається дуже багато захисних операцій. Люди там зараз перебувають в дуже негативному енергетичному полі”, – розповів екстрасенс.

Харків і область
За його словами, економічна ситуація з Харковом зараз дуже важка.

Читайте також  РФ планує великий наступ навесні: в НАТО розкрили новий сценарій Кремля

“Люди все одно повертаються додому. В шостому місяці буде якась дуже крута подія, яка змінить негативну ситуацію. Догори піднімається енергія і це дуже класно. Я бачу карту імператора, що символізує стабільність і бачу вашого мера на троні, який намагається розрулити цю ситуацію”, – говорить Макс Гордєєв.

Дніпропетровщина
“Дніпро і область у березні будьте дуже уважні. Можливі прильоти і прильоти дуже сильні. Ситуація енергетично важка. Треба попрацювати людям з їхніми переживаннями”, – сказав таролог.

Херсонщина
“Знову випадає негатив – карта смерті. Ви – незламні, пам’ятайте про це. Ситуація важка. Це говорить про те, що нічого доброго у березні у цьому регіоні не станеться. Але сподіваємося, що літо виправить цю ситуацію”, – зазначив Гордєєв.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело